Ben jij al Gestrikt!

Daar komt de bruid, daar komt de bruid! Misschien niet je meest favoriete deuntje om in het huwelijksbootje te stappen, maar vast en zeker het bekendste. De trouwdag is de dag bij uitstek voor het verliefde paar om te pronken met hun liefde. En stiekem ook een beetje om de gasten te imponeren met de pracht en praal die een goed georganiseerde bruiloft te bieden heeft. Maar hoe zorg je er nu voor dat alles vlotjes en zonder al te grote problemen verloopt?

Een weddingplanner helpt je de grote lijnen van je trouwdag uit te stippelen, of kijkt na of je niets belangrijks uit het oog bent verloren tijdens de voorbereidingen. Het is echter ook mogelijk om je trouwdag van begin tot einde te laten plannen. Een goede weddingplanner kan terug vallen op een zee van ervaring en zal deze gebruiken om je trouwdag onvergetelijk te maken.

Onlangs werd ik benaderd door Westwing Home & Living, een online meubelshop, om hen bij te staan met hun weddingspecial. Westwing heeft namelijk een special geschreven over hoe je de voorbereidingen voor de bruiloft het best aanpakt. In de wedding special vind je advies voor verschillende soorten bruiloften, tips voor leuke huwelijkscadeaus, maar ook een overzicht van de beste weddingsplanners in Nederland. En ik mag met trots verkondigen dat ook ik daartoe behoor! Neem hier alvast een kijkje en plan de bruiloft van je dromen!