Renewal of the Vows

‘Het was een geweldige dag, mooier en indrukwekkender dan we hadden kunnen bedenken’. Wij hadden Marieke ingeschakeld voor onze vow renewals.

Lees meer

Het was een kleine intieme gelegenheid waardoor het vinden van een geschikte locatie en leveranciers best lastig was. Marieke heeft hele goede suggesties gedaan die ook nog eens heel prijsvriendelijk en van zeer goede kwaliteit waren. Marieke was naast vriendelijk ook flexibel, punctueel, betrouwbaar en zorgde dat alles ook op de dag zelf goed geregeld was. Niks dan lof en we raden Gestrikt! dan ook ten zeerste aan!

Foto credits: www.janssen-bruidsfotografie.nl

pijl_01

Christine & Frans

Voor mijn bruiloft afgelopen juni, dacht ik zelf alles tot in de puntjes te kunnen regelen; Reality was different! Via een bevriend koppel ben ik uitgekomen bij Gestrikt, en dus bij Marieke.

Lees meer

Wat een kanjer. Ze heeft ons zo veel uit handen genomen, was de stille kracht op de dag zelf en heeft ons enorm geholpen in de voorbereiding naar de grote dag zelf. We hebben er op deze manier echt zelf van kunnen genieten. Een weddingplanner is het geld dubbel en dwars waard, en Marieke is dan ook echt “top of the bill”. Waanzinnig blij met haar en zou haar dan ook bij iedereen aanbevelen! Voor ons een dikke 10!

cf_01 cf_02

pijl_01

Elles & Ivo

(styled shoot & huwelijksaanzoek)

Na het zien van meerdere prachtig gestylde shoots van mijn collega weddingplanners besloot ik afgelopen zomer ook maar eens ‘de stoute schoenen’ aan te trekken.

Lees meer
Bruisend van energie ben ik aan de slag gegaan met mijn ideeën. De sfeer had ik al helemaal voor ogen, en aangezien ik dol ben op sfeerskulls mochten die zeker niet ontbreken. Het mocht vooral niet ‘zoetsappig’ worden en het geheel moest een stoere uitstraling krijgen. Daarnaast vond ik het belangrijk om met een echt verliefd stel te werken voor de oprechte, pure chemie (en dat kregen we bij Elles & Ivo). Nadat ik mijn ideeën aan hen had uitgelegd waren zij meteen enthousiast om mee te werken. Dat de chemie niet ontbrak werd al snel duidelijk want tijdens de shoot ging de ‘bruidegom’ op zijn knieën en vroeg hij Elles ten huwelijk. Wat een mooi en ontroerend moment waar wij getuige van mochten zijn! Het aanzoek werd ook vastgelegd door fotografe Sylvie, een kanjer waar ik al eerder mee had samengewerkt. Ivo had mij op voorhand gelukkig op de hoogte gesteld van zijn plannen, en zo konden we gelijk proosten op het aanstaande (echte) bruidspaar met een heerlijk glaasje bubbels.Als locatie werd gekozen voor de ‘wilde’ achtertuin van Laetitia, de zeer creatieve bloemist & stylist en tevens partner in crime. Samen met een aantal van de leveranciers aan de shoot hebben we ons hier op een mooie zomerdag helemaal uit kunnen leven. Terwijl make-up artist Berbe met haar kwasten Elles omtoverde tot een prachtige bruid, begon kunstenares Eva Maria buiten met doek en penselen aan een impressie van de shoot. Normaliter maakt zij een schilderij van een trouwfeest, maar deze keer stond ze lekker ontspannen met haar voeten in het gras. Vol spanning was het uiteindelijk wachten op de foto’s… Ik was erg blij om te zien dat het resultaat precies de sfeer weergaf zoals ik deze voor ogen had. De backdrop met sfeerskull en prachtig gedecoreerde bloemen door Laetitia is, naast alle andere prachtige looks, ‘one of my favorites’. Zie hier het resultaat van een bijzonder leuke samenwerking met fantastische leveranciers die stuk voor stuk bijgedragen hebben aan deze shoot waarvoor ik ze erg dankbaar ben!

Coördinatie & Styling: Gestrikt! (www.goedgestrikt.nl)
Bloemen & Styling: Barock Styleflowers (www.barockstyleflowers.nl)
Fotografie: OX Fotografie (www.oxfotografie.nl)
Bruidsjurk: Bruidsboutique van de Wetering (www.debruidsboutique.nl)
Outfit bruidegom: Jansen en Jansen (www.jansenenjansen.nl)
Make-up & haarstyling: Beauty by Berbe (www.berbe.nl)
Weddingsigns: Houtmeid (www.houtmeid.nl)
Trouwringen: Juwelier Mariska Timmer (www.mariskatimmer.nl)
Live Paint: by Eva Maria (www.livepaint.nl)
Sfeerskulls: De Groot Huiden (www.huidenenvachten.nl)
Modellen: Elles & Ivo

ei_01 ei_01a ei_02 ei_03 ei_03a ei_04 ei_05 ei_05a ei_06 ei_07

Susan & Marc

(wegens privacyredenen zijn de namen gefingeerd)

‘Graag willen we een oriënterend gesprek voor een ceremoniemeester tijdens ons huwelijk 19 juni. Wilt u ons benaderen voor een afspraak in de avond aan huis’.

Lees meer

Het geeft me toch altijd weer een fijn gevoel als bruidsparen je weten te vinden en helemaal als de welbekende klik ook aanwezig is. Onder het genot van een kop koffie met heerlijke bonbons maakte ik kennis met het aanstaande bruidspaar. Beiden waren al eerder getrouwd geweest en kozen daarom voor een klein en intiem samenzijn met naaste familie en vrienden. Zoals veel aanstaande bruidjes wilde Susan ook de voorbereidingen zelf treffen maar op de trouwdag optimaal genieten en alles uit handen geven aan een professioneel ceremoniemeester. En wat hebben ze genoten op hun trouwdag!

Onder muzikale begeleiding van de kinderen vond, in de prachtige tuin van het bruidspaar, de ceremonie plaats. Aansluitend werd er een toast uitgebracht en konden de gasten genieten van de heerlijke bruidstaart van patisserie Strik uit Nijmegen (hoe toepasselijk). Er volgde een gezellig samenzijn en aan het einde van de middag vertrok het hele gezelschap naar Slot Doddendael te Ewijk voor een heerlijk diner en werd er tot in de late uurtjes gefeest. Na het opruimen van de champagnekurken en de cadeautjes keerde ik weer met een voldaan gevoel huiswaarts!

sm_01

Teaparty in de Boomgaard

(styled shoot)

Een heerlijk voorjaarszonnetje, bloesem in de Betuwe, prachtige theekopjes en 2 enthousiaste creatievelingen. Een perfecte mix voor een styled shoot in de Kersenboomgaard.

Lees meer

Na mijn eerste ontmoeting met Martje van Bij Bloesem volgde al snel een tweede en ideeën voor een leuke samenwerking waren snel geboren. Op een ochtend hebben we samen de mooie ‘backdrop’ van verschillende theekopjes en gekleurde linten gemaakt. Naast verhuur van high tea servies geeft Martje ook diverse workshops en verzorgt zij kinderfeestjes. Als locatie werd gekozen voor de mooie kersenboomgaard De Oosterling in Deil waar de bomen op korte termijn in bloei zouden staan vol met prachtige bloesem.

Een dag eerder werd het houten frame voor de backdrop al geplaatst want tja, soms hebben we toch de hulp van onze mannen nodig. En wat hadden we ook deze dag weer mazzel met het weer! Terwijl wij druk bezig waren met de voorbereidingen arriveerde fotograaf Sylvie en ons ‘model for one day’ Jelle. Strike a pose en er kon naar hartenlust worden gefotografeerd. Het uiteindelijke resultaat van een bijzonder leuke middag geeft precies de sfeer weer welke wij voor ogen hadden.

Veel dank ook aan onderstaande fantastische leveranciers voor hun bijdrage aan de shoot.

Styling & Organisatie: Gestrikt! (www.goedgestrikt.nl)
Styling & Decoratie: Bij Bloesem (www.bijbloesem.nl)
Fotografie: OX Fotografie (www.oxfotografie.nl)
Trouwringen & sieraden: Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer (www.mariskatimmer.nl)
Taart: Taartendroom (www.taartendroom.nl)
Meubilair: Bloemenkiosk Esther (www.bloemenkioskesther.nl)
Locatie: Kersenteeltbedrijf De Oosterling (www.debetuwsekers.nl)
Model: Jelle

tp_01 tp_02 tp_03 tp_04 tp_05 tp_06 tp_07 tp_08 tp_09 tp_10

pijl_01

Jolanda & Gijs

Als drukke tweeverdieners met 4 kinderen dachten we dat wel even zelf te doen. Okay, de grote lijnen hadden we al uitgezet, maar de details, daar kwamen we maar niet aan toe.

Lees meer

Daarom Marieke gebeld en gevraagd of zij ons verder wilde helpen. Dat heeft zij vervolgens op een geweldige manier gedaan! In een aantal gesprekken heeft zij onze wensen geïnventariseerd en ons op de hoogte gehouden van de voortgang. De dag zelf is daardoor perfect verlopen en dat is toch juist wat je als bruidspaar wil. Door Marieke in te schakelen als wedding planner / betaalde ceremoniemeester hadden niet alleen wijzelf een geweldige dag, maar ook al onze gasten. Wij hadden best iemand kunnen vragen om ceremoniemeester te zijn, geniet die persoon dan nog van die dag? Als die een goede ceremoniemeester wil zijn niet! De kosten vielen ook nog een reuze mee, absoluut lager dan verwacht. Wij kunnen Marieke zeer aanbevelen. Wij sluiten ons graag aan bij een andere referentie: “Voor ons is ze een kanjer en wij wensen iedereen die gaat trouwen zo’n vakvrouw toe”. Door haar goede werk hebben wij niet alleen van de dag zelf kunnen genieten, maar ook weer de voorpret mogen ervaren.

jg_00 jg_01

pijl_01

Trouwen in de Betuwe

(styled shoot)

Droom je ervan om te trouwen in een wijngaard? Tussen de kersenbloesem? Met een appelthema? Iets met perfect pears? Een wedding in the woods? In een kasteel?

Lees meer

Je hoeft er niet voor naar Frankrijk of Italië. Welnee, gewoon… in de schitterende Betuwe! De Betuwe beschikt over tal van idyllische trouwlocaties en heeft veel enthousiaste en gedreven leveranciers die er gezamenlijk een prachtige bruiloft van kunnen maken. Zie hier de mooie plaatjes ontstaan uit de samenwerking met onderstaande leveranciers en het prachtige bruidspaar Michelle & Wulfert.Locatie: Huize Poelzicht

Fotgraaf: Photos4ever
Vidoegraaf: AR Video
Bloemist: Machiel Bekker Bloem en Interieur
Bruidsmode: LaDonna Bruidsmode
Ambtenaar: Janita Blanken – Trouwambtenaar op locatie
Visagie & Hairstyling: Duchess’D Design
Juwelier: Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer
Drukwerk: Cardshop
Banketbakkerij: Banketbakkerij G. van Ooijen
Weddingplanner & Ceremoniemeester: Gestrikt!
Ballondecoratie: BalloonXL
Catering: Chocolate Choice
Catering: Bazuijnen Partyservice
Trouwvervoer: Autobedrijf Hazet
Huwelijksreis: TheTravel Club Ochten
Modellen: Michelle & Wulfert

tb_01 tb_07 tb_06a tb_06 tb_04 tb_03a tb_03 tb_02

Caina & Mark

Op een woensdagavond hebben wij een weddingconsult van Marieke gehad. Marieke is een hele ervaren, spontane en enthousiaste weddingplanner en dat merk je aan alles.

Lees meer

Wij hebben zelf onze dag in grote lijnen al voorbereid en geregeld, maar het is toch fijn om alles door te nemen om te kijken of je niks vergeten bent. Verder gaat Marieke tijdens het weddingconsult in op de kleine details. En juist die kleine details geven een bruiloft een persoonlijk tintje. Marieke heeft ons verder heel veel goede tips gegeven, van leuke adressen tot creatieve ideeën voor de bedankjes, een alternatief voor een gastenboek enz. Wij vonden het een heel fijn en gezellig gesprek. Marieke is een hele aardige en spontane dame dus de tijd vliegt voorbij.

Wij raden een weddingconsult van Marieke aan bij iedereen die gaat trouwen. Zeker als je zelf alles regelt is het fijn om samen met een weddingplanner de dag door te nemen om te kijken of alles ook echt geregeld is. En veel van de tips en ideeën van Marieke gaan we ook echt gebruiken voor onze grote dag (29 augustus 2014). Kortom een weddingconsult van Gestrikt! is voor ieder bruidspaar een aanrader!

pijl_01

Workshop Styling

(o.l.v. Shirley Pisano – Bloom Wedding)

Deze te gekke workshop vond plaats op Landgoed Luchtenburg te Ulvenhout en mijn thema was ‘drukke (dieren) printjes’ in combinatie met een kleurenpallet in paarstinten.

Lees meer

Doel van deze dag; onze stylingskills ontdekken en laten groeien! Voorafgaand aan de workshop moesten we een compleet stylingvoorstel maken zoals je dat ook voor een klant maakt of voor een gestylde shoot. Ik was erg blij met dit thema en heb me dan ook heerlijk uit kunnen leven. Tijdens de workshop kreeg iedere cursist 5 minuten de tijd om zijn of haar plan te presenteren aan de overige cursisten en aansluitend 2 uur om je tafel te decoreren. Bloed, zweet en tranen bij  iedereen om op tijd klaar te zijn maar het resultaat mocht er wezen.

Tegelijk met ‘onze’ workshop styling vond er ook een workshop plaats voor professionele bruidsfotografie, gegeven door Ralf van Eppel Fotografie. De cursisten konden alle prachtig gecreëerde tafels op de gevoelige plaat vastleggen. Het was een dag vol inspiratie, samenzijn met collega’s, mooie ontmoetingen, uitwisselen van ervaringen, het geven en ontvangen van feedback en natuurlijk het aankleden van onze tafels.

Style je bruiloft en verras je gasten!

sw_01 sw_02

Lonneke & Maarten

Dankzij de inspanningen van Marieke voor onze bruiloft en op onze bruiloft hebben wij de meest fantastische dag van ons leven meegemaakt! Direct bij de eerste kennismaking was er een klik met Marieke.

Lees meer

Ze zat direct vol leuke, nuttige en enthousiaste ideeën en wij wisten dan ook direct dat onze bruiloft bij haar in goede handen was. Marieke wist precies wat ons aansprak en zorgde ervoor dat wij dan ook in contact kwamen met de juiste leveranciers voor onze bruiloft. Hierdoor waren wij ten tijde van de voorbereidingen dan ook heel rustig en zijn wij zonder stress ons huwelijk ingegaan. Ook voor de grote dag zelf kunnen wij zeker Marieke aanbevelen. Zoals zij zelf al aangeeft is zij een ‘ontzorger’ en dat kunnen wij zeker beamen, net als onze getuigen en ceremoniemeesters, die dankzij haar ook een ontspannen dag hebben gehad.

lm_03lm_02 lm_01

Birthday Bash Will

“Heerlijk genoten met alle mensen die mij dierbaar zijn”! Want als er iets te vieren valt dan geef je een feestje, is het motto van Will.

Lees meer

Omdat het dit keer toch wel een bijzondere verjaardag bedroeg besloot hij om de hulp van Gestrikt! in te schakelen. De zoektocht naar een geschikte locatie kon beginnen. Ontspannen gaat vanzelf en u waant zich in een andere wereld. De Steltenberg, hier vindt u gastvrijheid, gemoedelijkheid en kwaliteit. En dat was nou precies waar de jarige job naar op zoek was om zijn 70e verjaardag te vieren. Nadat de locatie was vastgelegd werd de gastenlijst opgesteld, een mooie uitnodiging ontworpen en het programma ingevuld. En wat hadden we het die mooie dag in juni getroffen met het weer. Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk stuk taart kwamen de tongen los en werden er herinneringen opgehaald. Tijdens de borrel brachten de kleinkinderen een geweldige ode aan opa en kon zijn dag al niet meer stuk. Ondertussen werd in de tuin de bbq aangestoken en kon er worden gesmuld van de diverse lekkernijen met aansluitend een heerlijk dessertbuffet.

Met een grote glimlach op het gezicht nam de jarige na afloop van iedereen afscheid en kon hij terugblikken op een zeer geslaagde verjaardagspartij! De Steltenberg is ook uitermate geschikt als trouwlocatie en voor het maken van een prachtige trouwreportage in een landelijke omgeving.

bb_01

Ankie & Nico

23 augustus 2013 was onze trouwdag! Een prachtige zonnige dag die geweldig is verlopen door onze ceremoniemeester Marieke.

Lees meer

Na een leuk kennismakingsgesprek hebben we besloten om de taak van ceremoniemeester uit te besteden aan Marieke van Gestrikt! We zijn ontzettend blij dat we dit hebben gedaan. Marieke heeft leuke ideeën en tips aangedragen voordat de bruiloft plaatsvond. Ze heeft contact gehad met de locaties en leveranciers zodat alles van te voren goed geregeld was. Op de dag zelf heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd zodat wij een onvergetelijke relaxte dag hadden. Ze wist precies hoe wij het die dag voor ogen hadden door haar betrokkenheid, enthousiasme en professionele instelling! Wij vinden Gestrikt! voor ieder bruidspaar een aanrader!

an_02 an_01

Marieke & Bram

Marieke benaderde ons op het moment dat wij enkele weken daarvoor hadden besloten om te gaan trouwen.

Lees meer

Het klikte meteen tussen Marieke en ons. Wellicht lag dat aan de naam (ik heet namelijk ook Marieke) maar dat is natuurlijk maar een bijkomstigheid. Marieke was vanaf het eerste moment heel duidelijk en nam ons aan de hand langs de vele mogelijkheden en opties ter voorbereiding op de onvergetelijke dag. Wij dachten zelf behoorlijk nagedacht te hebben over b.v. wel/niet receptie en de feestlocatie. Dat bleek uiteindelijk heel anders te worden…. Zo wisselden we een half jaar voor de trouwdag nog van trouwdatum en daarna nog van trouw- en feestlocatie. Marieke dacht voortdurend met ons mee en voorzag ons van nieuwe en frisse ideeën. Ze is erg gedisciplineerd en werkte alle voorstellen keurig uit. Ik kan wel stellen dat het ons zeer veel werk uit handen heeft genomen zodat wij tijd over hadden om de voorbereiding op kleding voor onszelf en kinderen te regelen.

De make-up werd, dankzij de hulp van Marieke, door Mari van de Ven verzorgd. Op de dag zelf lag er een keurig draaiboek dat van A tot Z alle activiteiten beschreef. Marieke begeleidde ons en heeft er mede voor gezorgd dat we een onvergetelijke dag hebben gehad. Wij kunnen Marieke zeer aanbevelen als weddingplanner! Ze is correct en doortastend, kan omgaan met veranderingen en ad hoc beslissingen, is stressbestendig en heeft een groot inlevingsvermogen en netwerk waardoor ze de uitstekende weddingplanner is!
Marieke heel veel succes en wij zullen zeker aan je denken als we 5 jaar getrouwd zijn en het nog eens dunnetjes willen overdoen.

mb_02 mb_03 mb_04

Jeanine & Jeroen

Uit liefde ontstaan en voor ons heel bijzondere dag…onze trouwdag 25 juni 1999. Een dag samen met alle dierbare mensen om ons heen.

Lees meer

Een dag die je eenmaal meemaakt en die gevuld is met bijzondere momenten en prachtige herinneringen. Een dag waar je samen volop mag genieten zonder je zorgen te maken hoe de dag loopt. Wij hadden het gelukt, dat mijn dierbare vriendin ‘ja’ zei op de vraag of ze ceremoniemeester wilde zijn op onze speciale dag. Vanaf dat moment had ik alle vertrouwen, dat alles prima zou gaan verlopen. Deze taak is op haar lijf geschreven. Vanaf het eerste moment had ze het overzicht over het verloop van de dag. Ze deed haar taak geruisloos en doortastend. Als iets even anders liep dan gepland, dan zette ze haar ‘organisatieskills’ in en op een creatieve manier werd dat dan weer opgelost. Haar sociale vaardigheden en humor zorgde ervoor dat ze, waar nodig, de zaken op orde kreeg.

Mede door haar is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden. Een dag waar mijn man en ik zorgeloos van hebben mogen genieten en waar Marieke nog speciale dierbare momenten aan heeft toegevoegd. Voor ons is ze een kanjer en wij wensen iedereen die gaat trouwen zo’n vakvrouw toe.